Idag ska jag unna mig någonting….

Nu känns det att man inte är 20 längre. Jag käner ibland smärta i rygg och leder, jag tror det beror på min slitsamma arbete. Jag försöker träna fyra gånger i veckan och hålla igång så gott jag kan med att gå i trappor, gå till jobbet, cykla osv. Hur som helst så kommer den här smärtan i ryggen ibland. Därför har jag börjat med massage, det har gjort mycket. Jag känner mig utvilad och mör efter ett massage-pass och jag känner skillnad mot smärtan i ryggen. Kliniken som utför min massage heter Ingmårhälsan och de erbjuder massage i Sunne, Torsby och Munkfors. De är jätteduktiga och det känns att de vet vad de gör, jag har också fått det berättat av min doktor när jag kollade upp ryggen. Att massage skulle göra mycket för min ryggs välmående. Smärtan berodde på stelhet, kanske att man sitter dåligt eller andra spänningar som kan uppkomma från jobb bland annat. Ingmårhälsan erbjuder några olika typer av massage, den jag brukar välja är rygg- och nack-massage. Men ibland, som idag, så vill jag ha en skön och stressfri massage med lite härlig lugn musik i bakgrunden. Jag har haft ganska mycket jobb i veckan och jag känner mig lite stressad över jobbet så för att komma ner ordentligt i varv så ska jag dit nu klockan ett och få en timmes skön massage. De är väldigt tillmötesgående och om man ber dem göra något annorlunda så anpassar de massagen efter ens önskemål. Jag rekommenderar dem varmt.