Fotvårdsbehandlingar

Går du i skor hela dagarna där fötterna är instängda i skorna utan att få luftas ens det minsta så skulle jag rekommendera dig att få på fotvård. Själv sitter jag med skor på hela dagarna och vet hur dåligt det är. Att det är betydligt bättre för fötterna att få vila och att jag därför gör bättre i att ta hand om dem emellanåt.

Vet att man kan göra fotvårdsbehandlingar på egen hand hemifrån genom att bara fylla en balja med vatten och fotsalt och sitta med dem där i. Kanske massera dem lite själv eller be någon annan göra det åt en. Men det är ändå inte riktigt lika effektivt som att gå på professionella fotvårdsbehandlingar som är betydligt mer fördelaktigt för en. De verkar på djupet och speciellt massagen är så skön. Tycker att det känns i hela kroppen, åtminstone i hela benen.

Jag går hos Inas Fotvård i Södertälje och henne kan jag varmt rekommendera men om det är så att du bor någon annanstans så finns det säkert andra salonger som du kan vända dig till. Det bästa med Inas Fotvård och deras fotvårdsspecialister är att det verkligen känns som att behandlingarna verkar på djupet och man blir inte bara så mjuk i fötterna och hela huden utan blir avslappnad. Antar att det är för att det är lite liknande zonterapi med fotmassage.