Massörer specialiserade på träning

Man skulle tro att bara för att man tränar mycket att man inte får ont i kroppen. Att det enda man kan få är träningsvärk, men det stämmer inte. Det finns många olika anledning till att man kan få ont i kroppen. Det kan likväl vara så att du tränar för mycket och därför bli öm i kroppen och det bästa du kan göra då är att helt enkelt se till att gå på massagebehandlingar.

Jag vet att det finns de massörer som specialiserar sig på att massera med målsättning att lindra träningsvärk och annan sådan smärta. Antar att det då kanske är en speciell form av massage eller kanske helt enkelt att man trycker på andra muskler eller nerver eller något. Ingen aning, är inte massör själv utan bara en av alla som går på behandlingar på Queenna Spa Salong i Vasastan när jag får lite ont i ryggen och axlarna eller känner mig spänd. Tycker att det hjälper väldigt bra.

Sen är massage väldigt avslappnande och bra för stress också. Det är lätt att slappna av när man inte kan göra något annat än att ligga på en brits och känna spänningarna försvinna från kroppen och ge lugn i sinnet också.