Healing i Avesta

Hej på er allihop och välkomna hit till min tränings- och hälsoblogg. Hoppas att ni har haft en stark dag med mycket träning och hälsosam mat. Idag tänkte jag berätta om något som kanske inte har så mycket med träning att göra, utan snarare om hälsan. Det finns nämligen något som heter healing i Avesta som jag nyss har upplevt som jag nu skulle vilja sprida vidare till alla som läser den här bloggen.

På Mattias Rudin healing och tarot erbjuds det healing i Avesta, tillsammans med läsning av tarotkort och kaffesump. Där kan man också gå kurser som fokuserar på den shamanska regnbågsflamman, och Mattias Rudin erbjuder även läggning med kortleken fantasy magic. Det han gör har mycket med magi att göra, samtidigt som han också erbjuder healing i Avesta för alla intresserade. Till sist kan han även utföra vägledning som baserar sig på runor och symboler. Han själv menar att han är en beskyddare av moder jord och har tillgång till alla de krafter som denna har att erbjuda, och genom detta utför han behandlingar med healing som fokuserar både på den fysiska och psykiska delen av kroppen. Han har arbetat med det mesta som rör healing, och därför kan ni, mina läsare, vara säkra på att han kan ge er precis den behandling som just ni behöver om ni skulle bestämma er för att besöka honom. Jag tyckte att denna healingbehandling var mycket spännande och jag hade en positiv känsla när jag begav mig därifrån efter en healingsession i Alvesta. Så om du skulle leta efter healing i Avesta är Mattias Rudin healing och tarot definitivt något som du borde kolla upp.