Har inte sett några andra privata utegym här i Mora

Funderar på om det kanske vore ett bra alternativ att bygga ett utegym här hemma. För jag tycker om gym och sådan träning men jag tycker inte om att träna tillsammans med andra och inte heller att vara inomhus. Så tänker att det vore ett bra alternativ att ha ett eget utegym här hemma i trädgården så att jag slipper trängas med de andra från Mora på gymmen i centrum.

Självklart måste jag först kolla vad det skulle kosta med projektet men för att jag ska kunna få fram det så måste jag först veta hur jag vill ha gymmet för att kunna förklara det för snickarna. För om de inte vet hur omfattande jag vill ha mitt gym så blir det omöjligt för dem att ge mig en korrekt offert.

Dock så vet jag inte helt vad som är möjligt att göra och inte så tänker att om jag först gör så att jag ringer till Dahlins Byggtjänst och snickarna på deras byggföretag i Mora och pratar med dem så kommer jag att kunna få lite klarhet. Om jag pratar med dem och diskuterar alternativen så kommer jag att få det tydligare hur jag kan göra och vilka övningar jag kommer kunna ha. Sen kan jag planera det och sen skicka ut en skiss till byggföretaget så att de kan räkna på det och sen skicka en offert för priset. Tycker att det är en ganska bra plan faktiskt.

Har inte sett så många andra här i Mora som har sina egna utegym. Vet inte om det bara är här som det är ovanligt eller om det gäller för alla ställen. Det kanske inte är något som man har själv i trädgården egentligen, jag vet faktiskt inte.