Min skeptiscism till healing är botad

Jag har alltid varit ganska skeptisk till healing, trots att jag oftast brukar vara ganska öppen för att testa nya saker. Men har alltid tänkt att det omöjligt kan funka och att det är onödigt att lägga pengar något jag redan från början vet inte kommer att funka. Men så fick jag en healingbehandling i present av min syster, som verkligen tror på det. Och då kunde jag inte tacka nej, var ju häftigt att prova på.

Gick till Miras Medial vägledning och Quantum Healing i Huddinge för en behandling. La mig ner på britsen mycket skeptisk. Så började hon att föra händerna över mig. Först kände jag ingenting, men sen var det som att någonting rörde sig inom mig. Och jag kände ett lugn, ovanligt för att vara mig, som om stressen drogs ur kroppen på mig genom händer och fötter och lämnade efter sig total avslappning i kroppen. Det var så skönt. Så efter den behandlingen nu så kan jag säga att jag tror på healing. Jag vet inte hur det fungerar eller ens om det är verkligt i den fysiska kroppen eller bara i mitt psyke. Det enda jag kan säga och erkänna är att jag var otroligt skeptisk när jag gick till Miras Medial vägledning och Quantum Healing i Huddinge men att jag redan lämnade behandlingen med en tro på helande energier.

Du gillar kanske också...