Byggföretaget som ska få bygga mitt gym

Det känns så lockande att ringa till Darilino Bygg, byggföretaget i Södertälje, som renoverade vårt garage och be dem komma hit och bygga upp ett gym. Inte själv maskinerna i gymmet utan en byggnad jag skulle kunna använda som gym. Det vore ganska skönt att ha det i ett separat hus också istället för bara ett nytt rum. För de kommer ändå att behöva bygga till för att det ska få plats. Så antingen får de bygga till ett till rum på baksidan av huset eller en extra liknande friggebod som får fungera som gym. Önskar att vi hade en källare för då vore det perfekt att ha gymmet där, men den turen har jag tyvärr inte.

Vet faktiskt inte riktigt vad som blir bäst att göra. Det bästa är kanske om jag ringer till de på Darilino Bygg och pratar med dem. Se om de har några bra lösningar, kanske har de en tredje bättre lösning på hur jag kan lösa gymmet, ett sätt som jag inte ens har tänkt på själv.

Vi har ju redan haft snickare från Darilino Byggs byggföretag här hemma hos oss så vet att de är bra. Kanske kan kontakt dem och prata och se om jag sen kan bestämma mig. Sen har de sitt kontor här nära oss i Södertälje också så de kanske kan ta sig från byggföretaget och hit och kolla för att kunna ge en offert. För det är lite avgörande också, vad det kommer att kosta att utföra projektet.

Du gillar kanske också...